diensten

Risicobeheer en verzekeringen

Uw wilt grip op onduidelijke situaties en risico’s zoveel mogelijk verkleinen. Klok Financiële Diensten ondersteunt u hierbij.

Allereerst dienen de risico’s in kaart worden gebracht. Denk bijvoorbeeld aan werknemersrisico’s, aansprakelijkheden of bezitsrisico’s.

We analyseren deze risico’s en helpen u bij het afsluiten van de noodzakelijke verzekeringen.

Risicobeheer

Klok Financiële Diensten is een onafhankelijke financiele dienstverlener en is daarom een uitstekende partner bij het inkopen van verzekeringen. U wilt tenslotte goed verzekerd zijn en niet teveel betalen. 

Het is verstandig de risico’s en verzekeringen geregeld samen met Klok Financiële Diensten tegen het licht te houden. Zo kunt u tijdig bijsturen of overstappen naar een andere verzekeraar als dat nodig is. Bij schade kunt u uiteraard rekenen op professionele hulp.

Wilt u weten of bedrijfsrisico’s goed in beeld zijn, goed verzekerd bent of niet teveel betaalt voor uw verzekeringen? Neem dan contact met ons op voor een second opinion! en

verzekeringen

Een nieuwe pensioenregeling voor uw medewerkers, meer inzage in uw pensioenregeling of een pensioenregeling verlengen? In dit soort situaties voorziet Klok Financiële Diensten u van een professioneel en deskundig advies. Omdat wij onafhankelijk zijn hebben wij toegang tot vrijwel alle aanbieders. Op deze wijze bent u verzekerd van een passende op maat gesneden oplossing.

Hebt u al een pensioenvoorziening, maar weet u niet zeker of de regeling nog wel goed bij u en uw bedrijf past? Vraag Klok Financiële Diensten dan een second opinion uit te voeren.

pensioenen