Werkwijze

Eenvoudig en transparant

Onze werkwijze

Wie Klok Financiële Diensten inschakelt, kan rekenen op een helder adviestraject. U krijgt in ruil voor een beperkte tijdsinvestering maximale controle uw financiële toekomst en uw bedrijfsrisico’s. 

Kennismaking 

Het eerste kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Wilt u gebruik maken van onze dienstverlening? Dan stellen we allereerst het gewenste bedieningsconcept en vorm van beloning vast. Een uurtarief, een vast bedrag, een abonnement of een combinatie van beloningsvormen. 

Inventarisatie

We beginnen met een (risico)inventarisatie. Wat zijn de (toekomst) wensen, (financiële) doelstellingen van u en uw bedrijf? En waarom? 

Risicoanalyse

Op basis van de inventarisatie analyseren wij de risico’s en stellen een advies op. We kunnen hierbij bijvoorbeeld adviseren een risico zelf te dragen of te verzekeren.

Maatwerk verzekerd

Klok Financiële Diensten helpt u vervolgens bij het afsluiten van de noodzakelijke verzekeringen. Op deze wijze bent u goed verzekerd en betaalt u niet teveel.

Beheer

Een advies is natuurlijk een momentopname. Klok Financiële Diensten houdt daarom geregeld samen met u de risico’s en  verzekeringen tegen het licht. Zo kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is. Ook kunt u rekenen op professionele hulp bij schade